Vuosisadan suurin huijaus ~ apteekki

Moikka, monet teistä jo tietävätkin, että päivittäiseen ravintooni kuuluu Arctic Nutritionin ravintolisät. Mutta älä lopeta lukemista, ajatukseni seilaavat nimittäin apteekkiin.

Mielestäni meitä ihmisiä löytyy kahta eri koulukuntaa. On he ketkä ostavat tuotteensa ainoastaan apteekista (koska daa, apteekki on paras) ja toiset ovat he ketkä etsivät vaihtoehtoja.

Kuulun jälkimmäiseen ryhmään.
Lapsuudestani olen oppinut monipuolisen ruokailun ja mm. D-vitamiinin tärkeyden. Toki syyt tärkeydelle olen oppinut myöhemmällä iällä, mutta tieto siitä että lisäravinteita tarvitaan on ollut olemassa.
Kotoa pois muutettuani söin satunnaisesti ravintolisiä. Tämä johtui luultavasti siitä, etten huomannut olossani eroa käytön ja ei-käytön välillä. Rahaa harvemmin oli liikaa, siitäkin syystä ne jäivät.
Lasten myötä neuvolassa opin ravintolisistä uudestaan.
Käyttöön otimme vauvalle d-tipat, mutta itselleni en tiennyt mitä olisin hankkinut.

Yrittäjä-ajoiltani olin tutustunut ihmiseen joka sivutyönään suositteli lisäravinteita.
Hän tuli kotiini kertomaan tuotteista joita ei apteekin tai kaupan hyllyiltä löytynyt.
Hän voitti minut puolellensa sanoilla villiravinto, puhtaus, kotimaisuus ja luonnonmukainen.
Kuulosti täydelliseltä ja tiesin, että näitä halusin antaa lapsillenikin.
Otimme käyttöön kyseisen tuoteperheen deet, rasvahapot ja monivitamiinin. Jo lyhyessä ajassa huomasin aivosumun kadonneen.
Jatkoimme käyttöä ja olimme tyytyväisiä. Innoissani halusin kertoa tuotteista koko maailmalle!

Kerroin tuotteista kavereille ja tutuille, pidin itsestäänselvänä sitä, että tottakai jokainen haluaa tuotteet käyttöön. Siinä kahvitellessani ja lyhytesitelmiä pitäessäni törmäsin karuun faktaan: monet pitävät apteekin valikoimaa parempana ja luotettavampana. Se oli minulle järkytys.

Sokeina ihmiset tuijottavat apteekin valikoimaa ymmärtämättä sitä, että suurin osa siellä myytävistä tuotteista ovat synteettisiä.
Tarkoittaa sitä, ettei tuote imeydy tai edes hajoa vaan päätyy pönttöön kokonaisena ja pahimmassa tapauksessa saa aikaan puhdistusreaktion jolloin kaikki hyvätkin aineet tulee ulos elimistöstä.

90% kaupan vitamiineista on synteettisiäAjatella, 
että stressaavana aikana aikuisen pitäisi syödä lähes kilo tuoreita kasviksia päivässä. Monet elävät kiireistä elämää, eivätkä suositusmäärät toteudu.
Sitten sairastutaan ja haetaan apteekista droppia ja jotain vitamiineja joita  lääkäri on suositellut.
Kukaan ei kyseenalaista hintoja joita apteekit kiskovat.
Mitä kalliimpaa sitä parempaa sen täytyy olla!
Tosiasiassa lääkärit saavat palkkioita lääketehtailta suositellessaan tietyt vitamiinit ja lääkkeet asiakkaille.
Väitän, ettei lääkäri edes ole kiinnostunut purkin sisällöstä.
Jos olisi, synteettisiä vitamiineja ei kaiken järjen mukaan myytäisi koska jokainen lääkäri tietää mitä keinotekoiset aineet tekevät elimistölle pidemmällä ajalla.

En ole katunut päiväkään sitä, että perheemme (kyllä, myös mies) otti tuotteet käyttöön. Kivana esimerkkinä voin kertoa, että tänä syksynä emme ole sairastaneet kertaakaan🤞 

Sinä joka haet apteekista vitamiinit ja tyytyväisenä syöt synteettistä, kysyn kuinka pirteä tai terve olet ollut kaamoksen alettua? Entäs lapset?

Tänään julkaistujen verotietojen mukaan lääkeyhtiö Bayer maksoi eniten yhteisöveroa. Se mielestäni kertoo ihmisten ajatusmaailmasta tänä päivänä, lääkärit pyörittävät maailmaa.
On aika taas kyseenalaistaa apteekkien toimintaa. Tarkastella kuluttajan näkökulmasta sitä vedätystä jota pyörittävät. Vuosisadan suurin huijaus sanoisinko.

Ja minä, pieni ihminen, saan pidettyä apteekki- sekä lääkärilaskuni minimissä hyvin yksinkertaisella konstilla. Käyttämällä tuotteita jotka elimistö tunnistaa ja osaa käyttää.
Tuotteilla jotka ylläpitävät terveyttä.

Tuli eräs tapahtuma mieleen reilun kolmen vuoden takaa (tällöin käytössämme oli jo Arcticin tuotteet): lähikaupan apteekissa tarjosivat isommalle lapselle jotain näytepakettia lasten monivitamiinista. Arkaillen otimme sen vastaan kysyen olisiko pienemmälle omaa. Myyjä kieltäytyi, koska tuotetta ei suositeltu alle kolmevuotiaalle ja kuopus oli siinä vaiheessa alle kolme.
Eihän se ollut reilua, että isosisko sai, mutta pikkusisko ei. Kyllä ne valitettavasti roskiin menivät ja mielessäni pyöri vain ajatus, miksi sitä ei saa syödä alle 3v.

Tiedän, että monelle apteekki on tärkeä paikka enkä väheksy sitä seikkaa. Sanon vain, että tämä apteekkien hintasäännöstely pitää hinnat korkeina ja sen myötä mahdollisesti osa ihmisistä jää vaille tarvitsemiaan lääkkeitä.
Myös Arcticin tuotteet voisivat olla apteekin hyllyssä, mutta olisiko siinä järkeä kun purkin voi saada edullisemminkin.


Jos lääkärit ohjaisivat potilaitaan oikein, säästäisimme miljoonia vuodessa (sanoo THL:n tutkimus)
Upeaa jos maltoit lukea tänne saakka, kiitos siitä 😘


Laitan tähän väliin pienen infon käyttämistäni tuotteista.
Arctic Nutrition on Haminalainen 1997 vuonna perustettu yritys.
Sen tuoteperheeseen kuuluu kuusi tarkkaan kehitettyä tuotetta. Tuotteiden raaka-aineina käytetään luonnon omia raaka-aineita, kuten marjoja, yrttejä ja hedelmiä. Ne valmistetaan korkeimpien laatuvaatimusten mukaisesti. Tuotteet valmistetaan kansainvälisten GMP- ja ISO-laatustandardien mukaisesti. Raaka-aineet käsitellään ilman lämpöä jonka vuoksi kaikki meille tärkeä säilyy tuotteessa.
Ikärajaa tuotteissa ei ole.

Susijengi solmi 2015 pitkäaikaisen sopimuksen Arcticin kanssa ja tuotteet kuuluvat osaksi heidän valmennusohjelmaa. Ehkäpä minustakin tulee isona Susijengiläinen😄

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota.

Ja tänne loppuun heitän listan perheessämme huomatuista muutoksista jotka nyt muistan, tuotteiden käyttöönoton myötä.
Voit myös skipata tän osan 😉

- Näkyvin kaikista on varmaan ihon hyvinvointi. Lapsellani on todettu atooppinen iho, josta ei tällä hetkellä näy jälkeäkään. Meiltä muilta on myös hävinnyt kuivanihon oireisiin kuuluvat näppylät ja kuivanihon kireys
- Lapset ovat oppivaisia ja hyviä keskittymään. Rasvahapoilla on tärkeä rooli aivojen toiminnassa. Muistissa.
- Oma muisti pelaa
- Hämärännäkö parempi, silmien väsymyssärky poissa
- Iho ruskettuu, en muista milloin viimeksi olisin palanut
- Aiemmin päivittäin kärsitty päänsärky on poissa
- Hiusten elinvoimaisuus
- Kynnet ovat hyvät ja kasvavat
- Nivelsärky lähes kokonaan poissa (oikealla annostuksella kokonaan poissa)
- Vatsa toimii eikä turvota
- Huomattavasti lievemmät allergiaoireet
- Helppous, kaikki syömme samoista purkeista
- Sokerin himo poissa
- Energiaa jaksaa arjessa
- Vastustuskyky
- Hyvät unetArcticpullistelun myötä toivotamme sulle energistä syksyn jatkoa (vai joko se on talvi)

Xoxo Aino ja tytöt

Kommentit

Suositut tekstit